U bent hier:  ›   ›  Huurderstevredenheidsonderzoek

Onderzoek: hoe tevreden zijn huurders over ons?

Goede dienstverlening en tevreden klanten vinden wij belangrijk. Daarom werken we doorlopend aan het verbeteren van onze kwaliteit en laten we onderzoeken of huurders tevreden zijn en waar het beter kan. 

Start onderzoek vanaf februari 2022
Het huurderstevredenheidsonderzoek is gestart vanaf 9 februari 2022. Huurders die contact met ons hadden kunnen vanaf deze datum een vragenlijst ontvangen per e-mail of gebeld worden om de vragen telefonisch door te nemen. KWH, het kennis- en kwaliteitscentrum voor woningcorporaties, voert dit onderzoek voor ons uit. Per e-mail of telefonisch vragen zij naar allerlei zaken waar je als huurder mee te maken kunt krijgen, zoals bijvoorbeeld:

  • Handelt Woonstichting Valburg reparaties goed af?
  • Komt de woonstichting haar afspraken na?
  • Worden klachten naar tevredenheid opgelost?

KWH
KWH is het kennis- en kwaliteitscentrum voor woningcorporaties. KWH helpt woningcorporaties om samen met huurders te werken aan goede dienstverlening. Dat doet ze onder andere door voor ruim 150 corporaties de waardering van huurders voor de dienstverlening van hun corporatie te onderzoeken.

Jouw mening is belangrijk!
Ontvang je een vragenlijst of word je gebeld? Dan stellen wij het zeer op prijs als je aan het onderzoek meewerkt. Want hoe meer huurders ons laten weten hoe tevreden ze zijn over onze dienstverlening, hoe meer wij onze dienstverlening kunnen verbeteren en kunnen afstemmen op wat huurders belangrijk vinden. Alvast hartelijk bedankt voor je medewerking!

Niet tevreden over hoe wij gehandeld hebben?
In onze klachtenprocedure leest u wat u kunt doen
Wist u dat wij comfortwoningen hebben voor 60-plussers?
En dat 60-plussers voordelen hebben bij verhuizen?
Heeft u een vraag?
Kijk bij Veelgestelde Vragen of mail naar info@wstvalburg.nl