U bent hier:  ›   ›  Reparatie verzoek

Heb je een reparatieverzoek?

Voor storingen aan klimaatinstallaties (Centrale Verwarming, WTW, Mechanische ventilatie), glasbreuk en verstopping van de riolering en dakgoten kun je direct zelf contact opnemen een van de onderstaande gespecialiseerde bedrijven waar wij mee samenwerken. Je hoeft dit niet bij ons te melden.

 • Storingen aan cv-installatie, mechanische ventilatie of WTW-installatie:
  Hullenaar Balk: 0481 - 461656

 • Glasbreuk:
  AGI: tel. 026-4431734
  Let op: het gaat hier alleen om glas aan de buitenzijde van de woning. Glas van binnendeuren etc. valt hier niet onder, daar kun je jezelf voor verzekeren via een inboedelverzekering inclusief glas.

 • Verstopping van de riolering of dakgoot:
  Van der Velden BV: 024-3782072

 • Kleine herstelwerkzaamheden
  Een aantal reparaties en kleine herstelwerkzaamheden in en rondom je woning moet je zelf uitvoeren. Dit is wettelijk vastgelegd in het zogenaamde “Besluit kleine herstellingen”. Welke reparaties en kleine herstelwerkzaamheden je als huurder zelf moet verhelpen staat beschreven in ons Onderhouds-ABC. Download hier het onderhouds-ABC

Online reparatieverzoek

Vul voor overige reparatieverzoeken, of als er iets kapot is in je woning door ouderdom of slijtage, het onderstaande reparatieverzoekformulier in. Wij zorgen ervoor dat je klacht zo snel mogelijk opgelost wordt.

Vul het reparatieverzoek hier in

Vragen over de huurtoeslag?
Kijk op www.belastingdienst.nl voor meer informatie
Heeft u een reparatieverzoek?
Veel reparaties kunt u zelf regelen met de bedrijven waar wij mee samenwerken
Handig, zo'n onderhouds-ABC!
Lees wat wij voor u repareren en wat u zelf moet doen