U bent hier:  ›  Ik zoek

Woningen van Woonstichting Valburg

Wij zijn werkzaam in gemeente Overbetuwe. Op dit moment bezitten wij circa 1157 huurwoningen, verspreid over de dorpskernen Andelst, Herveld, Oosterhout, Slijk-Ewijk, Heteren, Valburg en Zetten. Naar verwachting wordt het woningbezit in de komende 5 jaar uitgebreid met zo'n 50 woningen. Voor het aanbieden en verhuren van onze woningen maken wij gebruik van een zogenaamd aanbodmodel. Daarnaast verloten wij vanaf april 2022 een aantal woningen per jaar.

Aanbod

Het aanbodmodel houdt in dat de te verhuren woningen aangeboden worden op onze website. Lees hier ons aanbiedingsreglement. Heeft u interesse in een aangeboden huurwoning? Klik op de woning van uw keuze en vul het reactieformulier in.

Verloting

Wij verloten ongeveer 12 woningen per jaar. Dat doen we om woningzoekenden die nog niet zo lang ingeschreven staan meer kans te bieden. De te verloten woningen worden te huur aangeboden via onze website www.wstvalburg.nl. In de omschrijving bij de woning staat duidelijk vermeld dat de woning verloot wordt. Iedereen die bij ons staat ingeschreven als woningzoekende kan tijdens de vermelde reactietermijn op de woning reageren. Lees hier meer over de spelregels bij het verloten van woningen. 

Vragen over de huurtoeslag?
Kijk op www.belastingdienst.nl voor meer informatie