U bent hier:  ›   ›  Koopwoningen

Koopwoningen

Hoewel het niet tot onze kernactiviteiten behoort, zetten wij soms woningen te koop. Waarom wij woningen verkopen en hoe wij dat doen kunt u lezen in ons verkoopbeleid en (als u huurder van ons bent) in het document 'Uw huurwoning kopen?'
De verkoopactiviteiten verrichten wij niet zelf: die hebben we ondergebracht bij onze samenwerkingspartner Het Woonhart Makelaardij in Andelst. Heeft u vragen over een te koop staande woning of wilt u meer informatie? Kijk dan op Het Woonhart Makelaardij en neem contact op (telefonisch) via 0488-481566 of per e-mail via info@hetwoonhart.nl

Te koop:

01_-_Oosterhoutsestraat_61_Oosterhout_500-_ 

Oosterhoutsestraat 61 in Oosterhout. Een karakteristieke, charmante woning met grote tuin in het gezellige Oosterhout.
Vraagprijs: € 320.000,- k.k. Meer informatie over deze woning vindt u bij HetWoonhart of op Funda.

Voorrang voor huurders van Woonstichting Valburg
Huurders van Woonstichting Valburg hebben tot en met donderdag 16 juni 2022 voorrang op andere geïnteresseerden. Vraag ernaar bij onze samenwerkingspartner, makelaardij HetWoonhart, die voor ons de verkoop van deze woning begeleidt.

Te koop:

Julianastr_14

Julianastraat 14 in Andelst. Een ruime eengezinswoning op een heerlijke kindvriendelijke plek in Andelst. Vraagprijs: € 259.000 k.k.
Meer informatie over deze woning vindt u bij HetWoonhart of op Funda.

Voorrang voor huurders van Woonstichting Valburg 
Huurders van Woonstichting Valburg hebben tot en met woensdag 11 mei 2022 voorrang op andere geïnteresseerden. Vraag ernaar bij onze samenwerkingspartner, makelaardij HetWoonhart, die voor ons de verkoop van deze woning begeleidt.

 

Wist u dat wij comfortwoningen hebben voor 60-plussers?
En dat 60-plussers voordelen hebben bij verhuizen?
Met onze samenwerkingspartners werken wij aan
Samen Goed Wonen