U bent hier:  ›   ›  Koopwoningen

Koopwoningen

Hoewel het niet tot onze kernactiviteiten behoort, zetten wij soms woningen te koop. Waarom wij woningen verkopen en hoe wij dat doen kunt u lezen in ons verkoopbeleid en (als u huurder van ons bent) in het document 'Uw huurwoning kopen?'
De verkoopactiviteiten verrichten wij niet zelf: die hebben we ondergebracht bij onze samenwerkingspartner Het Woonhart Makelaardij in Andelst. Heeft u vragen over een te koop staande woning of wilt u meer informatie? Kijk dan op Het Woonhart Makelaardij en neem contact op (telefonisch) via 0488-481566 of per e-mail via info@hetwoonhart.nl.

_DSC0192_002

Nu te koop: Hessenbergstraat 7 in Zetten
Vraagprijs: € 275.000,- kk

Deze tweekapper met garage ligt in het centrum van Zetten, dicht bij allerlei voorzieningen. De woning heeft 3 slaapkamers op de verdieping, een kleine badkamer en een bergzolder. Klik hier voor de plattegrond.
Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met Het Woonhart Makelaardij, aan wie wij de verkoop hebben uitbesteed. Contactgegevens: info@hetwoonhart.nl of telefonisch via 0488-481566.

Voorrang voor huurders van Woonstichting Valburg
Huurders van Woonstichting Valburg hebben tot en met 8 augustus 2021 voorrang op overige geïnteresseerden. Het Woonhart Makelaardij kan u meer vertellen over deze voorrangsregel.

 

Wist u dat wij comfortwoningen hebben voor 60-plussers?
En dat 60-plussers voordelen hebben bij verhuizen?
Met onze samenwerkingspartners werken wij aan
Samen Goed Wonen