U bent hier:  ›   ›  Koopwoningen

Koopwoningen

Hoewel het niet tot onze kernactiviteiten behoort, zetten wij soms woningen te koop. Waarom wij woningen verkopen en hoe wij dat doen kunt u lezen in ons verkoopbeleid en (als u huurder van ons bent) in het document 'Uw huurwoning kopen?'
De verkoopactiviteiten verrichten wij niet zelf: die hebben we ondergebracht bij onze samenwerkingspartner Het Woonhart Makelaardij in Andelst. Heeft u vragen over een te koop staande woning of wilt u meer informatie? Kijk dan op Het Woonhart Makelaardij en neem contact op (telefonisch) via 0488-481566 of per e-mail via info@hetwoonhart.nl.

Damstraat 16 Zetten

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

01_-_Damstraat_16_Zetten_-_1073    28_-_Damstraat_16_Zetten_-_1060

Vraagprijs: € 250.000,- kk
Deze charmante tweekapper met een grote tuin van ca. 375 m2 is te koop. Damstraat 16 ligt in het centrum van Zetten, dicht bij allerlei voorzieningen. De woning heeft 3 slaapkamers op de verdieping en een bergzolder. De badkamer ligt op de begane grond.  


Wilt u meer weten over deze sfeervolle woning? Neem dan contact op met Het Woonhart Makelaardij, aan wie wij de verkoop hebben uitbesteed. Contactgegevens: info@hetwoonhart.nl of telefonisch via 0488-481566.

Voorrang voor huurders van Woonstichting Valburg
Huurders van Woonstichting Valburg hebben tot en met 21 maart 2021 voorrang op overige geïnteresseerden. Het Woonhart Makelaardij kan u hierover meer vertellen. 

 

Wist u dat wij comfortwoningen hebben voor 60-plussers?
En dat 60-plussers voordelen hebben bij verhuizen?
Met onze samenwerkingspartners werken wij aan
Samen Goed Wonen