U bent hier:  ›   ›  Samen één woning delen

Samen één woning delen

Zou jij het leuk vinden om je woning en tuin te delen met 2 anderen? Meld je dan bij ons aan! 

Wat houdt het in?
Samen met 2 anderen kun je een eengezinswoning van ons huren voor € 900,- in de maand. Jullie gaan de woning letterlijk delen: je hebt alleen een eigen slaapkamer. De tuin, de woonkamer, de keuken en de badkamer worden gedeeld. De woning zal in Zetten, Andelst, Herveld of Oosterhout liggen. Dit is afhankelijk van welke woning er vrij komt.

Kosten delen
De woonlasten betaal je samen. Maar de verdeling van die woonlasten, wie betaalt wat, laten we aan de bewoners zelf over. De kale huur is € 900,- per maand. Hier komt maandelijks € 3,15 aan servicekosten bij voor het ontstoppen van de riolering, schoonmaken van dakgoten en glasverzekering. Ook de energiekosten, wifi, en eventuele andere woonlasten regel en betaal je samen. Onderhoud voor de CV-ketel is in het huurcontract inbegrepen. Huurtoeslag is niet mogelijk.

Geïnteresseerd?
Je kunt je gezamenlijk, met 3 personen, of alleen aanmelden. Kandidaten worden uitgenodigd (op basis van inschrijfduur) voor een gesprek. Daar kunnen alle vragen gesteld en beantwoord worden. Als er een goede match is van bewoners, dan gaan wij op zoek naar een geschikte woning. 

Aanmelden
Je kunt reageren als je bij ons ingeschreven staat. Stuur een e-mail naar info@wstvalburg.nl met als onderwerp: woningdelen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vragen over de huurtoeslag?
Kijk op www.belastingdienst.nl voor meer informatie
Niet tevreden over hoe wij gehandeld hebben?
In onze klachtenprocedure leest u wat u kunt doen
Heeft u een vraag?
Kijk bij Veelgestelde Vragen of mail naar info@wstvalburg.nl