U bent hier:  ›   ›  Missie en Visie

Visie & Missie

Onze Visie

De wereld verandert snel en er zijn ontwikkelingen die voor onzekerheid zorgen, zoals klimaatverandering, oorlogen en energiecrises. De huidige individualisering en het internet geven aan de ene kant een gevoel van vrijheid en verbondenheid met de wereld, maar leiden tegelijkertijd tot polarisatie en het leven in bubbels. In relatie tot deze fenomenen, voorzien trendwatchers een groeiende behoefte aan real life verbondenheid, samenwerking, vertrouwen en natuur.

Als corporatie in 7 dorpen willen wij aan deze behoeften tegemoetkomen door transparant en verbonden te zijn met huurders/bewoners en op maat gemaakte diensten aan te bieden. Het creëren van veerkrachtige woongemeenschappen staat centraal in onze visie. Wij geloven dat het ambacht van volkshuisvesting gaat om het samenspel tussen verhuurder, bewoner, buren, wooncomplex en woonomgeving. Als corporatie hebben wij hierin invloed en we willen niet alleen huisbaas zijn, maar ook een belangrijke rol spelen in het zorgen dat mensen fijn kunnen wonen. Verbindingen leggen en sterke woongemeenschappen creëren is daarbij van groot belang en behoort tot onze kernopvatting.

Onze Missie

De missie van Woonstichting Valburg, als verhuurder van sociale woningen, is om ervoor te zorgen dat iedereen vanuit een goede woning kan deelnemen in vitale dorpsgemeenschappen op weg naar duurzame buurten/dorpen. 

Met onze samenwerkingspartners werken wij aan
Samen Goed Wonen
Heeft u een vraag?
Kijk bij Veelgestelde Vragen of mail naar info@wstvalburg.nl