U bent hier:  ›   ›  Werken bij Woonstichting Valburg

Werken bij Woonstichting Valburg

Vacatures 2 RvC-leden
In het laatste kwartaal van 2019 eindigt de tweede zittingstermijn van enkele leden van de Raad van Commissarissen (RvC). Wij zijn daarom op zoek naar een voorzitter en een RvC-lid. Heeft u interesse in één van deze boeiende functies? Lees hier meer en richt uw sollicitatie vóór 16 april aan vacatures@wstvalburg.nl t.a.v. dhr. T. Hermsen.

Open sollicitaties
Is er geen passende vacature? We stellen het op prijs om te weten dat je geïnteresseerd bent in werken bij ons. Stuur je motivatiebrief en CV/verwijzing naar LinkedIn naar info@wstvalburg.nl. We zullen je motivatiebrief en CV/verwijzing naar LinkedIn dan zes maanden bewaren voor het geval dat er kansen voor je komen.

Stages en afstudeeropdrachten
Voor specifieke projecten of vraagstukken maken wij graag gebruik van stagiaires of afstudeerders. Wij werken samen met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, maar ook studenten van andere scholen zijn van harte welkom.
Lees hier hoe studenten hun stage bij ons hebben ervaren.
Heb je zelf een voorstel voor een stage of afstudeeropdracht? Passend bij ons werk als woningcorporatie en bij jouw studie en ontwikkelingsdoelen? Neem dan contact op via info@wstvalburg.nl, we horen je graag!

Met onze samenwerkingspartners werken wij aan
Samen Goed Wonen
Heeft u een vraag?
Kijk bij Veelgestelde Vragen of mail naar info@wstvalburg.nl