U bent hier:  ›   ›  Nieuwbouw Hof van Zetten

Nieuwbouw Hof van Zetten


Hof van Zetten is opgeleverd

Hof van Zetten, het 18 appartementen en 3 woningen tellende bouwproject in hartje Zetten, is opgeleverd. Op 15 en 16 december kregen alle bewoners de sleutel van hun splinternieuwe woning. Zij kunnen nu aan de slag met behangen, verven, stofferen en meubileren om er zo hun eigen, vertrouwde thuis van te maken. Het groene hof wordt begin 2021 aangeplant.

Opening 
Graag hadden wij samen met Dijkhof Bouw een feestelijke opening georganiseerd. Maar vanwege de Corona-maatregelen ging dat helaas niet. In plaats daarvan werd het een bescheiden online opening op woensdag 16 december die met een livestream te volgen was via https://www.facebook.com/woonstichtingvalburg 

Video
In de weken vóór de oplevering hebben we ook een korte video opgenomen. Daarmee kunnen we u een goed beeld geven van Hof van Zetten: een fijne, veilige woonplek voor ouderen waar het samen goed wonen is. Want dat is wat wij op deze centrale plek in het dorp wilden realiseren: een thuis met ruimte voor ontmoeting, oog voor de omgeving, architectuur en veel groen. En natuurlijk voldoend aan de eisen van de tijd, dus CO2 neutraal en voorzien van techniek die past in de energietransitie. In Hof van Zetten komt het allemaal samen. 

Meer foto's

Bouwbord Foto 1 Foto 1 Foto 1