U bent hier:  ›   ›  Nieuwbouwplannen Beatrixstraat Zetten

Nieuwbouwplannen Beatrixstraat Zetten


In hartje Zetten, aan de Beatrixstraat, bouwen wij Hof van Zetten: 18 appartementen en 3 grondgebonden woningen in de vorm van een hofje. Dat zijn in totaal 21 woningen, waarvan 17 sociale huur en 4 vrije sector. Alle sociale huurwoningen zijn NOM (Nul-op-de-Meter)

Start verhuur op 16 december
De 14 sociale huurappartementen werden in december 2019 te huur aangeboden, de 4 vrije sector huurappartementen per 6 januari 2020. Per appartement wordt vermeld wat de huurprijs is en welke toewijzingsvoorwaarden van toepassing zijn. Voor alle woningen geldt dat ze alleen te huur aangeboden worden via onze website www.wstvalburg.nl. De 3 grondgebonden sociale huurwoningen zijn al toegewezen aan bewoners binnen het project. 

Hof van Zetten
Aannemer DijkhofBouw is in november gestart met de bouwwerkzaamheden. Eind 2020 moeten de woningen klaar zijn voor oplevering. In deze verhuurbrochure vindt u de plattegronden per appartement en technische informatie. De appartementen worden tussen de 71 en 120 m2 groot. De woningen worden ca. 107 m2 groot.

Mooi voor 60-plussers
De unieke locatie aan de Beatrixstraat, midden in het dorpscentrum met een groot en gevarieerd aanbod aan voorzieningen, is ideaal voor senioren van 60 jaar en ouder. 60-plussers die nu in een gezinswoning van Woonstichting Valburg wonen, mogen gebruik maken van ons Goed Wonen voor 60-plus beleid. Hiermee willen wij het voor 60-plussers makkelijker maken om te verhuizen naar Hof van Zetten, dat speciaal ontworpen is voor 60-plussers. Dit levert de volgende voordelen op:

• Het gemak van een comfortwoning
• Voorrang op andere woningzoekenden
• Korting op de huurprijs (mits voldaan aan de voorwaarden)
• € 500 verhuispremie (mits voldaan aan de voorwaarden)

Meer foto's

Bouwbord