U bent hier:  ›   ›  Nieuwbouwplannen Beatrixstraat Zetten

Nieuwbouwplannen Beatrixstraat Zetten


In hartje Zetten, aan de Beatrixstraat, realiseren we 18 appartementen en 3 grondgebonden woningen in de vorm van een hofje. Dat zijn in totaal 21 woningen, waarvan 17 sociale huur en 4 vrije sector. Wij hebben de direct omwonenden van het plangebied in februari 2018 persoonlijk geïnformeerd over onze ideeën. Met de huidige huurders zijn gesprekken gevoerd om hen passende huisvesting op een andere plek te bieden. Een deel van de bewoners heeft een ander plekje toegewezen gekregen, sommigen een tijdelijke woning omdat ze terugkeren in de nieuwbouw. 

Hof van Zetten
Als alles volgens planning verloopt start aannemer DijkhofBouw in de zomer met slopen en rond oktober met bouwen. De verwachting is dat de woningen eind 2020 klaar zijn voor oplevering. Informatie over de woningen, plattegronden, huurprijzen, start toewijzing en toewijzingsvoorwaarden worden gepubliceerd op onze website. Ook op de website van DijkhofBouw vindt u informatie over het project. Heeft u interesse en wilt u persoonlijk op de hoogte gehouden worden van dit project? Geef dan uw emailadres door aan E.van.ree@wstvalburg.nl onder vermelding van "Hof van Zetten". 

Mooi voor 60-plussers
Met het nieuwbouwplan willen we voor senioren in Zetten een beter woningaanbod realiseren. De locatie aan de Beatrixstraat, midden in het dorpscentrum met een groot en gevarieerd aanbod aan voorzieningen, is ideaal voor deze doelgroep van 60 plus. 60-plussers die nu in een gezinswoning van Woonstichting Valburg wonen, mogen gebruik maken van ons 60-plus beleid. Hiermee willen wij het voor 60-plussers makkelijker maken om te verhuizen naar het nieuwbouwplan aan de Beatrixstraat, dat speciaal ontworpen is voor 60-plussers. Dit levert de volgende voordelen op:


• Het gemak van een comfortwoning
• Voorrang op andere woningzoekenden
• Korting op de huurprijs (mits voldaan aan de voorwaarden)
• € 500 verhuispremie (mits voldaan aan de voorwaarden)Meer foto's

Zetten