U bent hier:  ›   ›  Nieuwbouw Hof van Zetten

Nieuwbouw Hof van Zetten


In hartje Zetten, aan de Beatrixstraat, bouwen wij Hof van Zetten: 18 appartementen en 3 grondgebonden woningen in de vorm van een hofje. Dat zijn in totaal 21 woningen, waarvan 17 sociale huur en 4 vrije sector. Alle sociale huurwoningen zijn NOM (Nul-op-de-Meter)

Voortgang van de bouw
Op de website van aannemer DijkhofBouw wordt de voortgang van de bouwactiviteiten bijgehouden. Ook zijn er regelmatig filmpjes te bewonderen die gemaakt zijn met een drone. Klik hier voor meer informatie. De prognose voor oplevering van het gebouw is november 2020.

Verhuur Hof van Zetten
 In deze verhuurbrochure vindt u de plattegronden per appartement en technische informatie. De appartementen zijn tussen de 71 en 120 m2 groot, de woningen zijn ca. 107 m2. Alle sociale huurappartementen zijn al toegewezen. Heeft u nog interesse? Dan kunt u zich op een wachtlijst laten plaatsen. 

De 3 luxe en ruime vrije sector appartementen op de bovenste verdieping zijn nog wel te huur. Elk van deze appartementen is uniek en heeft een zeer ruime indeling, voorzien van een loggia met een mooi, vrij uitzicht.
Op Funda vindt u meer informatie over de nog te huur zijnde vrije sector appartementen.

Mooi voor 60-plussers
De unieke locatie aan de Beatrixstraat, midden in het dorpscentrum met een groot en gevarieerd aanbod aan voorzieningen, is ideaal voor senioren van 60 jaar en ouder. 60-plussers die nu in een gezinswoning van Woonstichting Valburg wonen, mogen gebruik maken van ons Goed Wonen voor 60-plus beleid. Hiermee willen wij het voor 60-plussers makkelijker maken om te verhuizen naar Hof van Zetten, dat speciaal ontworpen is voor 60-plussers. Dit levert de volgende voordelen op:

• Het gemak van een comfortwoning
• Voorrang op andere woningzoekenden
• Korting op de huurprijs (mits voldaan aan de voorwaarden)
• € 500 verhuispremie (mits voldaan aan de voorwaarden)

Meer foto's

Bouwbord