U bent hier:  ›   ›  Nieuwbouw locatie De Hoge Hof

Nieuwbouw locatie De Hoge Hof


Wat komt er?
Er worden 28 appartementen en 14 woningen op het terrein gebouwd, dicht bij voorzieningen in het dorp. De 14 woningen bestaan uit 10 comfortwoningen (sociale huur) en 4 eengezinswoningen (2 vrije sector verhuur, 2 sociale huur). De 28 appartementen bestaan uit 17 seniorenappartementen (15 sociale huur, 2 vrije sector huur) en 11 appartementen (sociale huur) voor jongvolwassenen die ondersteuning krijgen van Huize Heruelt, een initiatief van familie Eberson uit Herveld. 

Bent u 60 jaar of ouder en woont u al in een eengezinswoning van Woonstichting Valburg?
Dan kan verhuizen naar een van deze woningen veel voordelen voor u hebben, zoals een lagere huur en een verhuiskostenpremie. Bovendien kunt u als doorstromer voorrang krijgen op deze woningen. Klik hier voor meer informatie.

Planning
Sinds eind augustus zijn we gestart met het te huur aanbieden van de appartementen. Deze zijn inmiddels allemaal toegewezen. We verwachten dat de appartementen over een jaar, in juni/juli 2023, opgeleverd kunnen worden. In november 2022 zijn we gestart met verhuur van de woningen, die we naar verwachting 1 jaar later, in november 2023, kunnen opleveren. Meer over de planning lees je in deze nieuwsbrief. 

Interesse?
Afhankelijk van de woning of het appartement waarover het gaat, zijn er 3 verschillende verhuurprocedures. Wij zetten ze hieronder voor u op een rij:

Sociale huur: 15 appartementen, 12 woningen

 • Voor deze appartementen en woningen gelden inkomenseisen (passend toewijzen).
 • U moet bij Woonstichting Valburg ingeschreven staan als woningzoekende. Inschrijven is gratis en kan gemakkelijk online via een formulier op onze website www.wstvalburg.nl
 • De 15 appartementen worden t/m 21 oktober 2022 te huur aangeboden via www.wstvalburg.nl. Wie ingeschreven staat en interesse heeft kan online op de advertenties reageren. Klik hier voor de uitgebreide brochure van de appartementen en klik hier voor de uitgebreide brochure van de woningen.
 • De 12 woningen worden t/m 29 december 2022 op dezelfde wijze te huur aangeboden (dit is eerder dan wij in ons Woonjournaal van juli 2022 aankondigden). 

Vrije sector huur: 2 appartementen, 2 woningen

 • Voor bewoners die een te hoog inkomen hebben voor sociale huur.
 • Er geldt een minimum inkomensgrens van € 40.765 (prijspeil 2022)
 • Geen probleem als u nog niet bij ons ingeschreven staat als woningzoekende, maar om te kunnen reageren op de woningadvertentie moet u zich wel (gratis!) inschrijven zodat u geregistreerd wordt als kandidaat. 
 • De 2 appartementen worden t/m 21 oktober 2022 te huur aangeboden.
 • De 2 woningen worden t/m 29 december 2022 te huur aangeboden via Remko Stevens Makelaardij.

11 Zorgappartementen (Huize Heruelt), sociale huur

 • Voor deze appartementen hoeft u niet ingeschreven te staan als woningzoekende bij Woonstichting Valburg.
 • Geïnteresseerden kunnen zich rechtstreeks aanmelden bij Caroline Eberson per telefoon: 06 46412179 of per email: carolineeberson@driestroom.nl 

Meer foto's

Foto 1 Foto 1 Foto 1 Foto 1 Foto 3 Foto 2 1e steen Huize Heruelt