U bent hier:  ›   ›  Plannen locatie De Hoge Hof

Plannen locatie De Hoge Hof


De nieuwbouwplannen worden positief ontvangen door omwonenden en de gemeente. En daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee! Klik hier om de presentatie van het concept-plan voor de Hoge Hof te bekijken

Verhuizing Stichting Samen Zorgen
In september 2021 verhuist de grootste groep bewoners van de Hoge Hof naar Andalhof, de nieuwe locatie van Stichting Samen Zorgen in Andelst. De Hoge Hof blijft nog tot eind 2021 in gebruik bij kantoormedewerkers van Stichting Samen Zorgen en een kleine groep bewoners die niet naar Andalhof verhuizen.

Planning
In januari 2022 zal iedereen verhuisd zijn en starten wij met de werkzaamheden. Als alles volgens planning verloopt kunnen we in maart 2022 De Hoge Hof gaan slopen en ruimte maken voor de nieuwbouw. We verwachten in het najaar van 2023 op te kunnen leveren. Meer over de planningsprognose lees je in deze nieuwsbrief die aan de omwonenden van De Hoge Hof is verzonden. 

Wat komt er?
Er worden 28 appartementen en 14 woningen op het terrein gebouwd. Geheel gelijkvloers, met een woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer op dezelfde woonlaag, dicht bij voorzieningen in het dorp. De 14 woningen bestaan uit 10 comfortwoningen (sociale huur) en 4 eengezinswoningen (2 vrije sector verhuur, 2 sociale huur). De 28 appartementen bestaan uit 17 seniorenappartementen (15 sociale huur, 2 vrije sector huur) en 11 appartementen (sociale huur) voor jongvolwassenen die ondersteuning krijgen van een zorgpartij. 

Interesse?
Wie een sociale huurwoning of -appartement wil huren moet bij ons ingeschreven staan als woningzoekende. Inschrijven is gratis en kan gemakkelijk online via dit formulier. De sociale huurwoningen en -appartementen worden waarschijnlijk vanaf juni/juli 2023 via www.wstvalburg.nl te huur aangeboden.
Dat is anders voor een vrijesectorwoning of appartement: u hoeft daarvoor niet bij ons ingeschreven te staan. Het is op dit moment nog onbekend hoe en wanneer de vrije sector huurwoningen en -appartementen te huur aangeboden worden.