U bent hier:  ›   ›  Nieuwbouw De Hoge Hof

Nieuwbouw De Hoge Hof


Wat komt er?
Er worden 28 appartementen en 14 woningen op het terrein gebouwd, dicht bij voorzieningen in het dorp. De 14 woningen bestaan uit 10 comfortwoningen (sociale huur) en 4 eengezinswoningen (2 vrije sector verhuur, 2 sociale huur). De 28 appartementen bestaan uit 17 seniorenappartementen (15 sociale huur, 2 vrije sector huur) en 11 appartementen (sociale huur) voor jongvolwassenen die ondersteuning krijgen van Huize Heruelt, een initiatief van familie Eberson uit Herveld. 

Planning
In deze nieuwsbrief over het project leest u meer over de planning van de werkzaamheden. De advertentietermijn voor de sociale huur appartementen (15) en sociale huur woningen (12) is voorbij. De appartementen zijn allemaal toegewezen aan nieuwe huurders en ook de toewijzingsprocedure voor de woningen is bijna afgerond. De oplevering van de 15 appartementen en 12 woningen wordt verwacht in november 2023. Ook de 2 vrije sector woningen zijn (onder voorbehoud) verhuurd via Remko Stevens Makelaardij.

11 Zorgappartementen (Huize Heruelt), sociale huur

  • Voor deze appartementen hoeft u niet ingeschreven te staan als woningzoekende bij Woonstichting Valburg.
  • Geïnteresseerden kunnen zich rechtstreeks aanmelden bij Caroline Eberson per telefoon: 06 46412179 of per email: carolineeberson@driestroom.nl