U bent hier:  ›   ›  Plannen locatie De Hoge Hof

Plannen locatie De Hoge Hof


Om in te kunnen spelen op de ouder wordende samenleving, maken wij ons sterk voor de bouw van gewilde woningen voor senioren. Geheel gelijkvloers, met een woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer op dezelfde woonlaag, dicht bij voorzieningen in het dorp. 

Concept-plan voor 42 woningen
Op de locatie van De Hoge Hof in Herveld zijn we een plan aan het maken voor 42 huurwoningen, grotendeels sociaal met een aantal vrije sector. De ideeën zijn op hoofdlijnen uitgewerkt in een concept-plan. Dit concept is op 27 november, tijdens een inloopavond in De Hoendrik in Herveld, getoond aan genodigden uit de buurt.

We verwelkomden zo’n 35 tot 40 belangstellenden, die samen ongeveer 20 tot 25 adressen uit de buurt vertegenwoordigden. De hoofdopzet van plan De Hoge Hof werd goed tot zeer goed gewaardeerd. Het was een prettige en gezellige avond die door iedereen positief ervaren werd. Wij gaan het plan nu samen met de gemeente verder uitwerken. Tegen de tijd dat we de bestemmingsplanprocedure ingaan zal er nog een inloopavond komen.