U bent hier:  ›   ›  Nieuwbouwplan Tuyn van Limes

Nieuwbouwplan Tuyn van Limes


Aan de noordkant van Herveld, achter de Kleefse Kamp, is nieuwbouwplan Tuyn van Limes gebouwd door projectontwikkelaar Van den Bosch Vastgoed. Woonstichting Valburg verhuurt hier 5 gezinswoningen.

Tuyn van Limes
Het nieuwbouwplan bestaat in totaal uit 56 woningen, waarvan 5 sociale huurwoningen, 4 vrije sector huurwoningen en 47 koopwoningen. Woonstichting Valburg verhuurt hier 5 sociale huurwoningen. De projectontwikkelaar verkoopt en verhuurt de overige woningen. Meer informatie over het volledige nieuwbouwplan Tuyn van Limes kunt u vinden op de website van ontwikkelaar Van den Bosch Vastgoed.

5 sociale huurwoningen
De 5 sociale huurwoningen zijn tussenwoningen met op de begane grond een woonkamer/keuken en een hal met een toilet. De verdieping heeft 3 slaapkamers en een badkamer met een 2e toilet. Daarnaast is er nog een ruime zolder met een (groot) dakraam. Klik hier voor een impressie. Alle woningen zijn volledig NOM: nul op de meter. De laatste huurwoning wordt 1 maart 2022 opgeleverd. Alle huurwoningen in Tuyn van Limes zijn inmiddels toegewezen aan nieuwe huurders. 

IMG_0162    IMG_0160