U bent hier:  ›   ›  Nieuwbouwplan Tuyn van Limes

Nieuwbouwplan Tuyn van Limes


Aan de noordkant van Herveld, achter de Kleefse Kamp, wordt nieuwbouwplan Tuyn van Limes ontwikkeld door projectontwikkelaar Van den Bosch Vastgoed. Woonstichting Valburg gaat hier 5 gezinswoningen verhuren. Op de afbeelding van het project zijn deze 5 woningen rood omkaderd: 5 tussenwoningen met op de begane grond een woonkamer/keuken en een hal met een toilet. De verdieping heeft 3 slaapkamers en een badkamer met een tweede toilet. Daarnaast hebben de woningen nog een ruime zolder met een (groot) dakraam. Alle woningen zijn volledig NOM: nul op de meter. De oplevering wordt begin 2022 verwacht.

5 sociale huurwoningen
Wie interesse heeft in één van de 5 huurwoningen in Tuyn van Limes moet als woningzoekende ingeschreven staan bij Woonstichting Valburg. Via dit formulier kunt u zichzelf gemakkelijk online en gratis bij ons inschrijven als woningzoekende. Vervolgens kunt u via onze website reageren op woningen die te huur zijn. Dat geldt ook voor de 5 huurwoningen in Tuyn van Limes. Wij verwachten dat deze eind 2021 via onze website te huur aangeboden worden. 

Tuyn van Limes
Nieuwbouwplan Tuyn van Limes bestaat uit in totaal 56 woningen, waarvan 5 sociale huurwoningen, 4 vrije sector huurwoningen en 47 koopwoningen. Woonstichting Valburg gaat alleen de 5 sociale huurwoningen verhuren. De projectontwikkelaar verkoopt en verhuurt de overige woningen. Meer informatie over het volledige nieuwbouwplan Tuyn van Limes kunt u vinden op de website van ontwikkelaar Van den Bosch Vastgoed.