U bent hier:  ›   ›  Project Fijn Wonen

Project Fijn Wonen


Het aantal enthousiaste woonadviseurs is gegroeid. Binnenkort gaan de vrijwillige woonadviseurs weer op pad om huurders van 60 jaar en ouder te ontmoeten en met hen te spreken over wat er nodig is om fijn te kunnen (blijven) wonen. Op afspraak, gewoon bij de bewoners thuis, gratis en vrijblijvend.

Fijn Wonen 
Want fijn wonen, daar gaat het allemaal om. De woonadviseurs zorgen dat u overzicht krijgt van alle mogelijkheden op het gebied van wonen zodat u de juiste afweging kunt maken qua woonkeuze. Energie besparen, aanpassingen aan uw woning om veilig langer thuis te wonen of misschien wel verhuizen? Het is een vrijblijvend gesprek waarbij u gaat merken dat er vele mogelijkheden en oplossingen zijn zodat u een fijne veilige leefomgeving houdt of weer terugkrijgt. We nodigen u van harte uit om met één van de woonadviseurs in gesprek te gaan. Zij nemen zelf contact met u op voor het maken van een afspraak.

Gesprek
Het doel van het gesprek is om u vrijblijvend te informeren over mogelijkheden op het gebied van wonen en energie besparen. Weet u bijvoorbeeld dat er een apparaatje bestaat dat helpt om de knopen van uw blouse dicht te maken? En dat er postvangers zijn die zorgen dat u niet meer hoeft te bukken om de post te pakken? Dit zijn maar  een paar voorbeelden van kleine aanpassingen die uw leven comfortabeler kunnen maken. De woonadviseur is uw aanspreekpunt voor woonvragen en verwijst u naar de juiste instanties. Het gesprek is gratis en vrijblijvend. Omdat u uniek bent en elke situatie anders is krijgt u een persoonlijk advies.

De woonadviseur kan u adviseren over:
• Energie besparen
• Veilig en Langer zelfstandig thuis wonen
• Verhuisbeleid van Woonstichting Valburg, verhuizen naar een comfortwoning
• Inschrijven als woningzoekende (Woonstichting Valburg en Entree)
• Nieuwbouwplannen van Woonstichting Valburg
• Het vinden van organisaties voor andere vragen

Samenwerking
Project Fijn Wonen is een samenwerking tussen Woonstichting Valburg, Huurdersorganisatie ’t klokhuis, Forte Welzijn, Loket duurzaam wonen + en de gemeente Overbetuwe. Samen weten we meer dan alleen en door dit uitgebreide netwerk kunnen veel van uw vragen beantwoord worden.

Meer foto's

Foto 1 Foto 1 Foto 1