U bent hier:  ›   ›  Wouterplasstraat

Wouterplasstraat


In het hart van Zetten, op het terrein van de voormalige peuterspeelzaal Woutertje Plas, gaan wij 4 nultredenwoningen bouwen voor senioren. Alles gelijkvloers, met op de verdieping een tweede (slaap)kamer, een tuin met berging, volledig NOM (Nul-Op-de-Meter), in het centrum van het dorp en daarmee zeer geschikt voor senioren. Bovenaan deze pagina ziet u het eerste schetsplan van de architect.

Bent u 60 jaar of ouder en woont u al in een eengezinswoning van Woonstichting Valburg?
Dan kan verhuizen naar deze woningen veel voordelen voor u hebben, zoals een lagere huur en een verhuiskostenpremie. Bovendien kunt u als doorstromer voorrang krijgen op deze woningen. Klik hier voor meer informatie

We kunnen aan de slag!
De koopovereenkomst met de gemeente is begin november getekend, de bestemmingsplanprocedure afgerond en ook de gesprekken met (buurt)bewoners zijn klaar.  Dat betekent dat wij klaar zijn voor de start! Iedereen is positief over de nieuwe invulling van deze plek in de buurt. In de zomer van 2023 hopen we te starten met de bouw van deze comfortwoningen op een superlocatie waar we 4 huurders blij mee kunnen maken!

Huurders Hessenbergstraat
Met de 4 woningen aan de Wouter Plaasstraat wordt niet geadverteerd: Ze worden rechtstreeks toegewezen aan huurders uit de 10 oude seniorenwoningen aan de Hessenbergstraat in Zetten die in 2024 gesloopt gaan worden. 

In dit informatieblad leest u wat wij ook met de buurtbewoners deelden.

Meer foto's

Wouter Plasstraat Foto 1