U bent hier:  ›  Waar ligt het kantoor van Woonstichting Valburg?

FAQ

Categorie

Wat is het tuinbeleid?

Verwaarlozing of slecht onderhoud van tuinen kan veel irritatie en onbegrip oproepen in de buurt. Met als gevolg klachten van buurtbewoners of instanties. Om dit te voorkomen, hebben wij een tuinbeleid gemaakt. Dat is bedoeld om klachten zoveel mogelijk te voorkomen. Maar ook om aan klagers en veroorzakers van klachten helderheid te geven over hoe wij om gaan met verwaarloosde tuinen. 
Download hier ons tuinbeleid.
Download hier de informatiefolder over ons tuinbeleid.

Verkoopt Woonstichting Valburg woningen?

Wij verhuren sociale huurwoningen. Verkoop van woningen behoort niet tot onze kernactiviteiten. Toch zetten wij soms woningen van ons te koop. Of kunnen huurders, als ze dat willen, hun woning kopen. Waarom wij woningen verkopen en hoe wij dat doen kunt u lezen in ons verkoopbeleid.

Als wij een woning verkopen, verrichten wij de verkoopactiviteiten niet zelf: die hebben we ondergebracht bij onze samenwerkingspartner Het Woonhart Makelaardij in Andelst. Heeft u vragen over een te koop staande woning of wilt u meer informatie? Kijk dan op Het Woonhart Makelaardij en neem contact op (telefonisch) via 0488-481566 of per e-mail via info@hetwoonhart.nl.

Waar ligt het kantoor van Woonstichting Valburg?

Ons kantoor ligt aan de Wageningsestraat 45 in Zetten en is goed bereikbaar. Komt u met de auto, neem dan de A15, afslag Andelst-Zetten. Ga rechtsaf richting Zetten en rijdt het spoor over. Ons kantoor bevindt zich aan de linkerkant van de weg. Komt u per trein, stap dan uit op treinstation Zetten-Andelst. Loop richting Zetten, u bent binnen enkele minuten bij ons op kantoor. 

Wat zijn de openingstijden van de Woonstichting?

Wij zijn op afspraak geopend voor bezoek op maandag tot en met vrijdag.
Wilt u een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 8.00 en 12.00 uur naar 0488-473366.
Na 12.00 uur en in het weekend wordt u doorverbonden naar een antwoordservice.
Digitaal zijn wij bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 16.30 uur.

Veel antwoorden op uw vragen kunt u ook terugvinden op deze website www.wstvalburg.nl 
Komt u er niet uit? Stuur dan een email met uw vraag naar info@wstvalburg.nl