U bent hier:  ›  Wat is het tuinbeleid?

FAQ

Categorie

Waar ligt het kantoor van Woonstichting Valburg?

Ons kantoor ligt aan de Wageningsestraat 45 in Zetten en is goed bereikbaar. Komt u met de auto, neem dan de A15, afslag Andelst-Zetten. Ga rechtsaf richting Zetten en rijdt het spoor over. Ons kantoor bevindt zich aan de linkerkant van de weg. Komt u per trein, stap dan uit op treinstation Zetten-Andelst. Loop richting Zetten, u bent binnen enkele minuten bij ons op kantoor. 

Wat zijn de openingstijden van de Woonstichting?

U bent welkom (vrije inloop) op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur. In de middag werken wij alleen op afspraak. Op vrijdagmiddag is ons kantoor gesloten.

Wilt u een afspraak maken? Bel dan tussen 8.00 en 12.00 uur naar 0488-373366.
Na 12.00 uur wordt u doorverbonden naar een antwoordservice.

Wat is het tuinbeleid?

Verwaarlozing of slecht onderhoud van tuinen kan veel irritatie en onbegrip oproepen in de buurt. Met als gevolg klachten van buurtbewoners of instanties. Om dit te voorkomen, hebben wij een tuinbeleid gemaakt. Dat is bedoeld om klachten zoveel mogelijk te voorkomen. Maar ook om aan klagers en veroorzakers van klachten helderheid te geven over hoe wij om gaan met verwaarloosde tuinen. 
Download hier ons tuinbeleid.
Download hier de informatiefolder over ons tuinbeleid.

Verkoopt Woonstichting Valburg woningen?

Wij verhuren sociale huurwoningen. Verkoop van woningen behoort niet tot onze kernactiviteiten. Toch zetten wij soms woningen van ons te koop. Of kunnen huurders, als ze dat willen, hun woning kopen. Waarom wij woningen verkopen en hoe wij dat doen kunt u lezen in ons verkoopbeleid.

Als wij een woning verkopen, verrichten wij de verkoopactiviteiten niet zelf: die hebben we ondergebracht bij onze samenwerkingspartner Het Woonhart Makelaardij in Andelst. Heeft u vragen over een te koop staande woning of wilt u meer informatie? Kijk dan op Het Woonhart Makelaardij en neem contact op (telefonisch) via 0488-481566 of per e-mail via info@hetwoonhart.nl.